Geo Concept Energetikai Kft.

Cégünk, a Geo Concept Energetikai Kft. teljeskörű szolgáltatást nyújt geotermikus rendszerek beruházásához, megfigyeléséhez és fenntartásához. Sokéves szakmai tapasztalatunk birtokában, világszínvonalú eszközök és anyagok felhasználásával optimalizáljuk a kiépítendő geotermikus rendszer gazdasági megtérülését. Az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek hatékonyságára 25 éves garanciát vállalunk.

Tervezői és kivitelezői szolgáltatásunk a teljes rendszerre (hőközpontra is) kiterjed, így megbízóink igény esetén a geotermikus rendszer fűtési/hűtési csatlakozásáig kiépített rendszert vehetnek használatba.

 
Irodai munkatársak
825
Korompay ZoltánÜgyvezető

A Geo Concept Kft. alapító-ügyvezetője vagyok. Sokéves szakmai tapasztalatomat hűtési és geotermikus hőszivattyús rendszerek tervezésével és kivitelezésével kapcsolatosan szereztem. Erre és a megnövekedett igényekre alapozva hoztam létre a Geo Concept Kft.-t, mely az elmúlt években magas színvonalú mérnöki és kivitelezési tevékenységével számos sikeres projektet zárt. A cég sikerének alapja kollégáim tudása és munkához való hozzáállása.

847
Kárpáti BeátaPénzügyi ügyintéző

2014-óta tagja vagyok a Geo Concept Kft. csapatának, főként a cég pénzügyeiért és a napi adminisztrációért felelek, valamint a projekthez kapcsolódó irodai ügyintézést végzem. A számlázásnál és az általános ügyintézésnél velem találkozhatnak.

824
Gallai MártonProjektmérnök

A Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán, energetikai szakirányon szereztem diplomám. Szakmai gyakorlatomat töltöttem a Geo Concept Kft.-nél, ahol napelemes és talajszondás rendszerek tervezésével foglalkoztam, jelenleg projektmérnökként dolgozom a cégnél.

823
Sziráki AndrásProjektmérnök

A Budapest Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán, épületgépész szakirányon vagyok utolsó éves hallgató. A cégnél a talajszondás-hőszivattyús rendszerek tervezésével foglalkozom mint projektmérnök.

Helyszíni munkatársak

826
Rónaszéky FerencProjektvezető

A Geo Concept Kft. csapatának tagja vagyok a cég megalakulása óta, mint projektvezető. Öt éves szakmai tapasztalattal rendelkezem hőszivattyús-talajszondás rendszerek telepítésében, a cégnél a projektek kivitelezési munkáit vezetem, valamint a szervizelési feladatoknál is találkozhatnak velem.

827
Krupa AttilaProjektvezető

2014-óta tagja vagyok a Geo Concept Kft csapatának, mint projektvezető. A kivitelezési munkákért vagyok felelős, valamint a szervizeléssel kapcsolatos feladatoknál is találkozhatnak velem. Az itt létem alatt számos talajszondás és napelemes projektet vezettem.